Zárnyitás sérülés mentesen!

Kizáródott? Nem nyílik az ajtó? Beletört a kulcs a zárba? Hívja akár azonnal zárnyitó mestereinket, akik a fővárosban és környékén nyújtanak gyors és szakszerű segítséget! Az év minden napján gyors szolgálati jelleggel állunk rendelkezésére!

zarnyitas Elég kellemetlen dolog, mikor hazaérve nem tudunk bemenni a lakásunkba, mert a zár nem nyílik, vagy kimegyünk a lakásból egy percre és becsukódik mögöttünk az ajtó és nem tudunk bejutni. Ilyen és hasonló helyzetekben az elsődleges dolgunk, hogy zárnyitó mestert hívjunk aki segít nekünk bejutni a lakásba. Egy dolog fontos! Ne álljon neki nyitogatni a zárat, mert csak nagyobb és súlyosabb lehet a probléma.

Ha zárnyitásról van szó ne pánikoljon, hívja szakembereinket akik egy órán belül a helyszínre érkeznek és gyors segítséget biztosítanak önnek!

Zárnyitás mikor szükséges?

  • Elhagyta lakáskulcsát
  • Becsapódott a lakásajtó
  • Beletört a kulcs a zárba

zarnyitas A zárnyitás nem egyszerű feladat, nem mindegy, hogy milyen eszközökkel és technikával van elvégezve. A zárnyitás sérülés mentesen csak szakember által lehetséges. Amennyiben ki vagy ép be zárta magát lakásába, hívja non stop elérhető zárnyitás mestereinket, akik minden nap 0-24 a rendelkezésükre állnak!

Becsapódott az ajtó, gyorsan kell a segítség?

Nem probléma! Mestereink a hívástól számítva 1 órán belül a helyszínen teremnek és a kinyitják önnek a becsapódott lakásajtaját.

Beletört a kulcs a zárba?

Ez sem jelent problémát zárnyitó szakembereinknek! Hívja őket bizalommal és a segítség azonnal indul!

Kizáródott? Beragadt ajtó? Beletört kulcs a zárba?

Pánik roham helyett:
06-30-596-36-80
06 1 285-1296

top